Brievenbusdozen

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Op zoek naar brievenbusdozen om producten of pakketten te versturen via de reguliere briefpost? Dan zijn onze brievenbusdozen onmisbaar. Deze kwalitatief hoogwaardige dozen zorgen ervoor dat je binnen no-time je zendingen laat afleveren op diverse postadressen. De dozen zijn stevig, snel opzetbaar, schokbestendig en representatief. 

Voordelen van Brievenbusdozen

Zendingen met een afmeting van maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm en niet zwaarder dan 2 kg, zijn geschikt voor de meeste brievenbussen in Nederland. Dit is tevens de algemene maatstaaf die wordt aangehouden. Het zorgt ervoor dat veel pakketten niet via de koeriersdienst of standaard pakketpost worden verzonden. Een belangrijk onderdeel hierin is het feit dat de kosten voor briefpost beduidend lager liggen. Ook het feit dat het pakket op ieder moment kan worden bezorgd, is tevens een groot voordeel aan het verzenden van pakketten per briefpost. Het feit dat zowel de postbode en de klant niet afhankelijk zijn van een vast tijdstip zorgt voor meer ruimte en flexibiliteit.

Ons assortiment Brievenbusdozen

Het assortiment brievenbusdozen bestaat uit twee varianten met het formaat: 230x160x26 cm en 350x230x26 cm. De dozen voldoen aan de normen die zijn vastgelegd voor de brievenbusbezorging en zijn geschikt voor kleine en lage producten. De dozen zijn voorzien van een representatieve, witte kleur en zullen dus als een perfect visitekaartje dienen.