Verhuisdozen

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Verhuisdozen zijn onmisbaar voor iedereen die op het punt staat om te verhuizen. Het is belangrijk om tijdens een verhuizing goed en gestructureerd aan het werk te gaan. Door gebruik te maken van verhuisdozen zorg je ervoor dat je spullen op een veilige manier worden vervoerd. Het verpakkingsmateriaal is geschikt om veel goederen te bundelen en zorgen voor de nodige stabiliteit.

Verhuisdozen zijn gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig karton

Het materiaal van dozen is gemaakt van stevig en duurzaam karton. De dozen kunnen na gebruik gemakkelijk worden opgeborgen. Het is vervolgens mogelijk om het karton vaker dan één keer te gebruiken. De dozen zijn namelijk gemaakt voor de lange termijn. Onze assortiment bestaat uit twee varianten aan verhuisdozen, namelijk de pro en premium variant. Wil je de kosten van de verhuizing zo laag mogelijk houden? Dan is de basic variant de meest logische keuze. Vind je de kwaliteit van de dozen belangrijk en ben je op zoek naar sterke kwaliteit? Dan past de premium variant het perfecte plaatje voor de verhuizing. Deze dozen bieden namelijk meer kwaliteit dan de basic variant. De grootste verschillen liggen in: stapelwaarde, draagvermogen en golflengte. Drie aspecten die zeer belangrijk zijn om de stevigheid en kwaliteit van de doos te bepalen.

Verhuisdozen online bestellen voor een aantrekkelijke prijs?

Onze verhuisdozen zijn verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs. De kwaliteit van het materiaal ligt hoog en is zeer geschikt voor kleine en grote verhuizingen. De dozen worden in een pakket van 20 stuks aangeboden. Naast de aantrekkelijke prijs kun je ook profiteren van onze pakketdeals. Voor zowel de basic als pro zijn er verschillende deals te vinden. Deze pakketten bestaan uit: 40 stuks voor twee personen en 80 stuks voor een familie. Daarnaast is het ook mogelijk om een complete pallet te bestellen met 150 stuks.