Verhuisdekens

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Sta je op het punt om te verhuizen? Dan is het belangrijk dat je rekening houdt met enkele aspecten. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. Wanneer je voorbereid en georganiseerd aan een verhuizing begint, zorg je ervoor dat er weinig tot geen stressmomenten ontstaan. Onze verhuisdekens helpen je om een veilig transport te verzekeren. Deze kwalitatieve dekens zorgen ervoor dat de bescherming van je fragiele goederen worden gewaarborgd.

Ons assortiment verhuisdekens

Binnen ons assortiment vind je een compleet aanbod aan verhuisdekens en opslagdekens om het transport in goede banen te leiden. Een groot voordeel aan deze dekens is het feit dat ze beschikken over beschermende en schokwerende eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat de dekens ideaal te gebruiken zijn voor opslag, transport en een verhuizing. Maar tevens ook voor het beschermen van fragiele goederen, zoals: meubilair, schilderijen, een televisie of andere gevoelige goederen.

Verhuisdekens kopen voor een scherpe prijs?

Onze verhuisdekens en opslagdekens worden direct uit voorraad geleverd. Dit heeft als voordeel dat je binnen 24 uur de beschikking hebt over één van deze dekens. Doordat wij onze voorraad voor een scherp inkopen, kunnen wij je altijd voorzien van een aantrekkelijke prijs. Ben je van plan om op de korte termijn verhuisdekens aan te schaffen? Als je de bestelling voor 23:59 uur plaatst, wordt de bestelling de volgende dag gratis bij je afgeleverd. Heb je het materiaal eerder nodig? Bestel dan voor 12:00 uur in de middag. De verhuisdekens worden dan, tegen een kleine vergoeding, dezelfde dag bij je afgeleverd. Kortom: je kunt last minute nog een bestelling plaatsen en de verhuizing kan direct worden gestart.