Stucloper

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Stucloper op rol is een materiaal dat wordt gebruikt bij het afdekken van een oppervlakte. De stucloper heeft als primaire taak bescherming te bieden tijdens kluswerkzaamheden. Tijdens deze werkzaamheden blijft je vloer voorzien van een veilige ondergrond. Het materiaal is gemaakt van sterk kraft karton en is aan beiden zijden voorzien van een waterdichte PE laag. Dit maakt het mogelijk om de stucloper ook tijdens buitenwerkzaamheden te gebruiken op bijvoorbeeld een steiger. Ook op harde ondergronden is het materiaal uitermate geschikt als ondergrond. Kortom: het materiaal wordt voor verschillende doeleinden gebruikt.

De belangrijkste verschillen tussen Stucloper Basic en Pro

De stucloper bestaat uit twee varianten, namelijk de: basic en pro variant. Beide materialen hebben een oppervlakte  van 50 m2, een breedte van 1.30 m en een totale lengte van 40 meter. De belangrijkste verschillen zitten in het kraft karton van het materiaal. Dit bepaalt mede de kwaliteit van het materiaal en is daarnaast van belang om te bepalen of het materiaal geschikt is voor de klus. De basic variant heeft een dunne laag van 230 gram per m². Het materiaal is geschikt voor lichtere klussen voor in huis zoals schilderwerken. De pro variant is geschikt heeft een dikkere laag, namelijk 280 gram per m². Dit materiaal wordt vaak gebruikt voor zwaardere klussen, zoals een verbouwing en renovatie. De stucloper heeft twee kanten en twee kleuren. Het materiaal is aan beide zijden gelamineerd. De bovenkant heeft een witte kleur dat het licht goed weerkaatst tijdens schilderwerkzaamheden. De andere kant heeft een bruine kleur. 

Het bevestigen en vastzetten van een stucloper

Aangezien de stucloper standaard op rol wordt geleverd, kan het materiaal ook direct worden gebruikt. Je kunt de stucloper namelijk direct uitrollen in een woonkamer, bouwplaats of achtertuin. Vervolgens is het mogelijk om het materiaal naar de gewenste afmetingen te snijden. Wanneer het gewenste formaat is gekozen, kunnen de zijkanten gemakkelijk worden vastgezet met verpakkingstape. Hierdoor krijgt de vloer een veilige ondergrond en worden verschuivingen voorkomen. Daarnaast zal er ook geen scheurvorming in het materiaal ontstaan 

Scherpe prijzen en staffelkortingen, profiteer maximaal van je voordeel!

Onze stuclopers zijn te verkrijgen voor een scherpe prijs. Het materiaal dient als uitstekende vloerbescherming en is geschikt voor diverse werkzaamheden. Doordat wij het materiaal in grote aantallen inkopen, kunnen het materiaal voor een scherpe prijs aanbieden. Voor grote aantallen hanteren wij een staffelkorting. Het principe werkt als volgt: hoe meer je bestelt, hoe meer korting er per staffel wordt berekend. Kortom: je bent altijd voorzien van de laagste prijzen.