Stucloper

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Stucloper op rol is een materiaal dat wordt gebruikt bij het afdekken van een oppervlakte. De stucloper heeft als primaire taak bescherming te bieden tijdens kluswerkzaamheden. Tijdens deze werkzaamheden blijft je vloer voorzien van een veilige ondergrond. Het materiaal is gemaakt van sterk kraft karton en is aan beiden zijden voorzien van een waterdichte PE laag. Dit maakt het mogelijk om de stucloper ook tijdens buitenwerkzaamheden te gebruiken op bijvoorbeeld een steiger. Ook op harde ondergronden is het materiaal uitermate geschikt als ondergrond. Kortom: het materiaal wordt voor verschillende doeleinden gebruikt.

Stucloper Basic en Pro

De stucloper bestaat uit twee varianten, namelijk de: basic en pro variant. Beide materialen hebben een oppervlakte  van 50 m2, een breedte van 1.30 m en een totale lengte van 40 meter. De belangrijkste verschillen zitten in het kraft karton van het materiaal. Dit bepaalt mede de kwaliteit van het materiaal en is daarnaast van belang om te bepalen of het materiaal geschikt is voor de klus. De basic variant heeft een lichte laag van 230 gr per m2. Het materiaal is geschikt voor lichtere klussen voor in huis zoals schilderwerken. De pro variant is geschikt heeft een dikkere laag, namelijk 280 per m2. Dit materiaal wordt vaak gebruikt voor zwaardere klussen, zoals een verbouwing en renovatie. 

Stucloper kopen? Bestel direct online

Onze stuclopers zijn te verkrijgen voor een scherpe prijs. Het materiaal is een uitstekende en voordelige vloerbescherming voor diverse werkzaamheden. Doordat wij het materiaal in grote aantallen op voorraad hebben, kun je direct profiteren van onze scherpe prijzen. Voor grote aantallen hanteren wij een staffelkorting. Het principe werkt als volgt: hoe meer je bestelt, hoe meer korting er per staffel wordt berekend.